Etusivu / Applikaatio

Luckiefun’s kanta-asiakassovellus

Lataa Luckiefun’sin kanta-asiakassovellus puhelimeesi App Storesta tai Google Playsta. Sovelluksen käyttö on helppoa: näytä vain henkilökohtainen QR-koodisi kassalla, niin saat leiman ja olet matkalla kohti ilmaisia sushiaterioita!

Näin käytät sovellusta

Avaa sovellus ja anna henkilökohtainen QR-koodisi luettavaksi kassalla kun saavut syömään sushibuffettiimme. Voit kerätä leimoja joka kerta, kun syöt Luckiefun’sissa. Tarvitset kymmenen leimaa täyttääksesi leimakortin ja saadaksesi ilmaisen aterian. Leimojen keräämiselle tai ansaitsemiesi ilmaisten aterioiden lunastamiselle ei ole aikarajaa.

Lisää ilmaista sushia eri tasoilla

Saatuasi ensimmäisen leimakorttisi täyteen aktivoit tasot ja siirryt raskaan sarjan sumopainijoiden liigaan – eli alat ansaita entistä enemmän ilmaisia aterioita. Luckiefun’s-sovelluksessa on kuusi eri tasoa, ja tarvitset aina tietyn määrän täysiä leimakortteja siirtyäksesi seuraavalle tasolle. Vaadittujen leimakorttien määrä kasvaa uusia tasoja saavuttaessa, mutta niin kasvaa myös ansaitsemiesi ilmaisten aterioiden määrä!

Lyhyesti sanottuna: käytä Luckiefun’s-sovellusta ja ansaitse ilmaista sushia syömällä sushia. Itadakimasu!

Laitteistovaatimukset

Voit ladata Luckiefun’s-sovelluksen iOS- tai Android-käyttöjärjestelmälle. Sovellus vaatii 9.0 tai uudemman iOS-version ja 4.1 tai uudemman Android-version. Lisätietoja löydät App Storesta ja Google Playsta.