Etusivu / Usein kysyttyä

Usein kysyttyä

 

Askarruttaako jokin? Et todennäköisesti ole ensimmäinen, joka on pohtinut samaa kysymystä. Löydät alta vastaukset kaikkein yleisimpiin kysymyksiimme.

 

Mikäli et löydä vastausta pohtimaasi asiaan, lähetäthän meille palautetta!

Tarjoilemme ruokaa buffetin muodossa kaikkina aukioloaikoinamme.

Kyllä! Opiskelijoiden on mahdollista saada 10% alennus illallis- ja viikonloppubuffetistamme.

Ilmoitamme poikkeusaukioloajoistamme verkkosivuillamme ja Facebook-sivullamme. Pyhäpäivinä noudatetaan illallis-/viikonloppuhinnastoa.


Tottahan toki! Voit ostaa lahjakortin haluamallasi summalla osoitteesta https://lahjakortti.luckiefun.com/. Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse ja voit halutessasi tulostaa ne kotona

Ei suinkaan! Voit käyttää lahjakortin osissa. Kortille jäävän arvon voi aina tarkistaa kuitista maksun jälkeen.

Lahjakorttimme ovat käytettävissä kaikissa ravintoloissamme ellei erikseen toisin mainita.

Lahjakortti on voimassa vuoden ajan ostopäivästä.

Valitettavasti lahjakorttimme käyvät vain omissa ravintoloissamme.


Pienet seurueet eivät tarvitse pöytävarausta; isomman seurueen pöytävarauksen voit tehdä puhelimitse valitsemaasi ravintolaan soittamalla.


Käytäntö lämpimän buffetin suhteen vaihtelee toimipisteittäin. Tiedustele asiaa henkilökunnaltamme.

Tietysti! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@luckiefun.com ja kerro, mitä sinulla on mielessäsi. Autamme mielellämme sopivan juhlamenun suunnittelussa. Tutustuthan myös valmiisiin annoksiimme.

Osassa toimipisteissämme on mahdollista järjestää yksityistilaisuuksia. Lähetä meille viestiä osoitteeseen info@luckiefun.com ja kerro, mitä sinulla on mielessäsi.

Jos Wolt- tai Foodoratilauksessasi on jotain vikaa, olethan pikapuoliin yhteydessä suoraan käyttämäsi kuriiripalvelun asiakaspalveluun.


Totta kai! Teemme parhaamme voidaksemme tarjota kaikille asiakkaillemme herkullisen ja turvallisen kokemuksen ravintoloissamme. Kerrothan asiakaspalvelijallemme ruokarajoituksistasi, niin osaamme auttaa sinua valitsemaan sinulle sopivat tuotteet.

 

Kaikki lämpimät ruokamme sekä kasvissushimme soveltuvat raskaana olevalle ruokailijalle. Käytämme pakastamatonta ja vakuumipakkaamatonta lohta ja osa odottavista asiakkaistamme siten nauttii myös lohisushistamme. Toimithan viime kädessä kuitenkin aina omaa intuitiotasi ja Neuvolan ohjeita noudattaen.

Maustamme sushiriisimme Mirinillä, jonka alkoholipitoisuus on hyvin matala; sushiriisin kypsyessä alkoholi kuitenkin haihtuu ja sushi on siten alkoholitonta. Käytämme aavistuksen verran Miriniä myös soijakastikkeessamme.

 

Tarjoilemamme liha ei valitettavasti ole halal- tai kosherteurastettua.

Totta kai! Henkilökuntamme esittelee mielellään kasvisruokavaihtoehtomme.


Kyllä.

Allaoleviin, kauppakeskuksissa sijaitseviin ravintoloihimme on esteetön kulku:
Hertsi, Ideapark Lempäälä, Ideapark Oulu, Ideapark Seinäjoki, Iso Omena, Itis, Karisma, Kerava, Koskikeskus, Lappeenranta, Matkus, Myyrmanni, Redi, Rovaniemi, Skanssi, Tikkurila, Tripla

Seuraavat ravintolamme ovat esteettömiä ja tiloista löytyy inva-wc:
Hämeenkatu, Kaivokatu, Leppävaara, Lönnrotinkatu (tiloissa invahissi)

Seuraavat ravintolamme eivät ole esteettömiä:
Freda, Joensuu (tiloissa inva-wc), Kirkkokatu, Sörnäinen

Mahdollisesti! Ota meihin yhteyttä tarkempien tietojen kera, niin selvitämme, josko jotain olisi sumplittavissa.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@luckiefun.com. Liitä viestiin mukaan kuvakaappaus Luckiefun-sovelluksesi etusivun QR-koodista ja sanallinen kuvaus ongelmasta.

 

Karvaiset perheenjäsenet ovat tervetulleita ravintoloihimme seuraavasti:

Ei koiria: Ideapark Lempäälä, Ideapark Oulu, Iso Omena, Itis, Karisma, Kerava, Leppävaara, Myyrmanni, Oulu Keskusta, REDI, Salo, Jyväskylä, Columbus

Koirat tervetulleita:  Hämeenkatu, Ideapark Seinäjoki, Joensuu, Kaivokatu, Koskikeskus, Lappeenranta, Lönnrotinkatu, Matkus, Rovaniemi, Mikkeli

Pienet koirat tervetulleita: Hertsi, Skanssi, Tripla, Wiklund, Lauttasaari,Kivistö, Kamppi

Huomaathan, että arviointi tapahtuu viime kädessä tilannekohtaisesti. Odotamme asiakkaan hallitsevan koiransa ongelmitta ja ottavan huomioon myös kanssaruokailijansa. Rajoitukset eivät koske opaskoiria.